De ontmoeting met je Ziel

 

Dit is  een presentatie  wie de mens, dus ook jij, nu echt is.  De presentatie duurt ruim 2 uur en in die tijd zal ik jullie meenemen in het mysterie van de Ziel.
In deze tijd, waar de veranderingen in de huidige maatschappij zich lijken op te volgen in een tempo van de snelheid van het licht, mag ik  jullie mee te nemen bij de zoektocht  naar de vraag wie jij nu werkelijk bent.
Het jaar 2016 was voor velen al onnavolgbaar,  het jaar 2017 deed daarnog een schepje bovenop!
In dit Aquariustijdperk wordt ons bewustzijn, de Ziel, met de factor 20  verhoogd ten opzichte van de vorige periode. Dit is de oorzaak van de hectiek in ons hoofd, zodat jij je afvraagt : Wie ben ik?  En wat moet ik hier op de aarde? Wat gebeurt er toch in de wereld?  Wie is er nou gek?!

Wie je bent: wordt je verteld aan de hand van de mysteries uit de TAO & Veda’s & Upanishaden!
Wat je hier doet : wordt je verteld op basis van het collectief ervaren lot van de mensheid.
Wanneer de mens herkent, dat hij het lager – en hoger Zelf is en wat het Pad (Dharma of Dao) hier in dit leven is, kan zij/hij uit het RAD van Samsara stappen!

Tijdens de lezing wordt als jij dat wilt, de mist die over de mondiale agenda ligt, opgetrokken, wordt op basis van de 5 biologische wetten verteld hoe jouw lichaam, zonder dat  je dit nu nog bewust bent,  biologisch op conflicten reageert  en hoe ons bewustzijn (psyche – Ziel)  sinds de oorsprong van de schepping is geëvolueerd!

boudewijn blumHet wordt een mooie avond  doordat je ervaart, dat jij bewust-zijn ontvangt en – bent. En jij door middel van het contact met jouw Ziel jij kennis ontvangt  over de biologische functie van je lichaam. Door deze kennis kun je alle oorzaken van het disfunctioneren van jouw lichaam duiden en wat dit jou mag vertellen.
Wanneer er een angst denken is, kun jij dit loslaten en jouw 13 chackra’s openen zich en daardoor gaan  al je 144.000 nadies  in je lichaam stromen.
Je kunt die mooie stap 2018 maken als een blijmoedige Ziel!

Echter … , geloof mij niet op mijn grijze ogen, want…

De mens moet zelf ontdekken, niet door een ander.
We hebben altijd geleefd onder de autoriteit van leraren, redders en meesters.
Als je echt wilt ontdekken wie jij bent , wat het bewustzijn /  jouw Ziel is,
moet je jezelf bevrijden van elke vorm van autoriteit.

Krishnamurti

 

Wanneer: dinsdag 6 februari 2018.

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30 uur.

Entree: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.