De Stichting Innerlijk Besef richt zich op spirituele groei en ontwikkeling, op bewustwording en bewust zijn.

Een mens is meer dan een fysiek lichaam. Hij/zij is een geestelijk wezen dat dit fysieke lichaam gebruikt op de tocht door de materiële wereld. Innerlijk Besef wil mensen ertoe aanmoedigen zich (weer) bewust te worden van hun geestelijke essentie.

Daartoe organiseren wij lezingen, themadagen, cursussen en workshops op spiritueel en esoterisch gebied, voor iedereen. Zie hiervoor ons programma.

Wij trachten sprekers aan te trekken die de mensen helpen op hun zoektocht naar binnen, om zo bij hun eigen innerlijke bron van wijsheid en liefde te komen.

De weg naar binnen is voor niemand gelijk, het is de smalle weg die leidt tot verwezenlijking van "Dat wat niet in woorden is te vatten," maar wel wordt aangeduid als het Christusbewustzijn, De Boeddhanatuur, de Goddelijke essentie, het Lichtbewustzijn.

Innerlijk Besef wil een ontmoetingsplaats bieden, waar gelijkgestemden elkaar kunnen inspireren en steunen.

Met verschillende zusterstichtingen die ook lezingen en dergelijke organiseren in het noorden van Nederland, onderhouden wij vriendschappelijke contacten. Meer hierover op de pagina met Links.

 

Donateur worden

Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten en het werk van Innerlijk Besef wilt steunen, kunt u donateur worden.
Als donateur kuint u onze Nieuwsbrieven ontvangen en/of korting krijgen op de entreeprijs voor lezingen. U kunt een van de volgende mogelijkheden kiezen:

Keuze

Soort donatie

Kosten per jaar

Nieuwsbrief

Korting entreeprijs lezingen

1

Enkel, Nieuwsbrief digitaal

 20

e-mail

 2

2

Gezin, Nieuwsbrief digitaal

 40

e-mail

 4 (€ 2 per persoon)

3

Enkel, Nieuwsbrief op papier

 37

per post

 2

4

Gezin, Nieuwsbrief op papier

 57

per post

 4 (€ 2 per persoon)

5

Alleen Nieuwsbrief op papier

 17

per post

geen

6

Alleen Nieuwsbrief digitaal

gratis

e-mail

geen

U kunt zich als donateur aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of tijdens een lezingavond bij de penningmeester. Geeft u daarbij aan, welke donatievorm u kiest uit de mogelijkheden 1 tot en met 6.