Wat ogen vertellen over de ziel

Lezing door Hans Thijssen

 

In de iris van de ogen zien we veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen en talloze variaties hiervan geven weer wie we zijn. Hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en zo meer. Voor veel mensen klinkt dat wat ongeloofwaardig, totdat ze leren hoe je ogen kunt gaan 'lezen'. Dan ga je zien dat er een mooie waarheid achter de structuren in het oog zit en dat het iets van jouw unieke DNA beeld laat zien. Hoe dat werkt, daar gaat Hans Thijssen in deze lezing uitleg en praktische tips over geven.

Menselijke ogen hebben immers iets fascinerends. Misschien behoren zij wel tot de minst begrepen maar belangrijkste communicatiemiddelen in onze samenleving. Ogen drukken veel meer uit dan algemene gevoelens, zij maken ook levenshoudingen, karaktereigenschappen en gedachten zichtbaar. De patronen van hoe we licht gebruiken en hoe we daar op reageren, liggen in de structuur van de iris opgeslagen. Ogen bezitten daarnaast het aangeboren vermogen om bij anderen reactiepatronen op te roepen. Het oog is het medium waardoor wij het leven om ons heen waarnemen. Ook is het één van de instrumenten waarmee wij ons in ons innerlijk leven kunnen verdiepen. Ogen onthullen hun waarheid door de kleuren, vormen en patronen die zij bevatten. Elke lijn in het oog heeft een grond voor haar bestaan. Elk patroon vormt een oneindig spiegelkabinet dat telkens opnieuw een reproductie van zichzelf weerspiegelt. Het licht in onze ogen is een weerspiegeling van de hoeveelheid licht in ons en een graadmeter van onze bewustzijnstoestand. Als onze ogen er helder uitzien, wijst dat op een toestand van moeiteloosheid, stroming en levendigheid.
Rayid Irisinterpretatie is ontwikkeld door Denny Johnson die het oog als een hologram ziet. Een hologram dat veel meer onthult dan louter het fysieke. Binnen de Rayid Irisinterpretatie spreekt men van hoofdstructuren, ringen en posities. Al deze vormen wijzen op specifieke eigenschappen van iemand. Hans Thijssen gaat in deze lezing uitleggen hoe Rayid Irisinterpretatie kan helpen om inzicht te krijgen in je levensdoel en hoe jouw ziel zich het liefst tot expressie zou willen brengen.


Hans Thijssen (1956) is al jaren in de gezondheidszorg werkzaam. Eerst als fysiotherapeut en al vrij snel als hans thijssenacupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Hij heeft veel energetische opleidingen gevolgd, waaronder Reiki Master (Nederland, Nepal), Pranic Healing (Nederland, Nepal), Bio-energetica en Magnified Healing. Door zijn grote liefde voor de inzichten van de uit Amerika afkomstige Rayid Irisinterpretatie methode heeft hij al talloze workshops en nascholingen gegeven en al duizenden ogen mogen 'lezen'.

Benieuwd naar jouw specifieke kenmerken op je zielenpad? Maak kennis met de wondere wereld van het oog als spiegel van de ziel.

De website van Hans Thijssen vindt u door hier te klikken.

 

Deze lezing is volgeboekt, u kunt zich dus niet meer aanmelden.

 

Wanneer: Zondag 13 december 2020.

Waar: Wijkcentrum Peelo 't Markehuus, Scharmbarg 35 te Assen.

Hoe laat: 14:00 - 16:30 uur.

Kosten: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.