Het Ordenend Principe

Niets Gebeurt per Toeval

 

Na een sabbatical waarin ik geen lezingen heb gegeven en de tijd heb genomen mijn nieuwste boek ‘het Ordenend Principe – Niets Gebeurt per Toeval’ te schrijven, is nu het moment gekomen om, met dit boek in de hand, de draad weer op te pakken.

Het boek, en daarmee ook mijn lezing, beschrijft een ‘Ordenend Principe’ dat bepalend is voor alles wat met ons en om ons heen gebeurt en dat niet wordt beperkt door tijd en ruimte, waardoor de werking ervan vaak wordt ervaren als curieuze toevalligheden, synchroniteiten en zelfs als pure wonderen.
We kunnen dit ‘Ordenend Principe’ voor ons laten werken. Tijd, ruimte en plaats zijn hierbij niet relevant. Ons geheugen kan actief voorwaarts in de tijd werken (precognitie, premonitie, remote viewing, etc.) en onze invloed achterwaarts. We kunnen zelfs het verleden veranderen.

Het is een intens meeslepend en vaak ook verbijsterend verhaal
Over synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen
Over leylijnen en vormen in het landschap
Over Stonehenge, Avebury en Silbury Hill
Over tijd, ruimte en acausaliteit
Over Carl Gustav Jung en zijn mandala’s

En vooral over geometrie en de menselijke geest
Over subliminale boodschappen en onbewuste beslissingen

Een verhaal over wat de kern is waardoor vele wonderbaarlijke zaken gebeuren.
En een verhaal dat nog dagen, zo niet weken, zal nagalmen.


bertjanssen2Bert Janssen is bekroond auteur, avonturier en flamboyant verhalenverteller. Lang geleden is hij de mysterieuze wereld van de kwantum fysica, Gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme, Carl Gustav Jung, oude krachtplaatsen, etc, binnengestapt.
In een wervelend en sprankelend optreden - gevuld met een lach, een traan, drama en dreunend dynamiet - maakt hij je deelgenoot van verbazingwekkende zaken, messcherpe to-the-point analyses en reikt hij je handvaten aan waar je wat mee kunt.
Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.

 

Wanneer: Zondag 16 februari 2020

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 14:00 tot 17:00 uur. Inloop vanaf 13:15 uur

Entree: € 10,-- per persoon, donateurs Innerlijk Besef € 8,--; jongeren tot 22 jaar € 6,--

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.

Aanmelding vooraf voor deze lezing is niet nodig en ook niet mogelijk.