Lezing door Mies Kloos

 

mies kloosHoe kunnen we ziektes van Nu duiden vanuit Evolutionair Ontwikkelingsperspectief?

Inzicht in Kosmische Scheppingswetten als basis voor Leven in Vertrouwen in 2021.

Op basis van o.a. de Tun-Kalender van de Maya’s deelt Mies Kloos actuele inzichten die houvast kunnen bieden in het nieuwe jaar!

Kennis van "het grotere plaatje" achter fysieke en mentale ziekteprocessen is essentieel, maar kennis van "het grotere plaatje" achter het leven eveneens. Zoals ziekten altijd een gebeurtenis hebben die tot de ziekte heeft geleid, zo hebben ook de dingen die ons momenteel overkomen gebeurtenissen gehad die tot deze situaties hebben geleid. Als je het grotere plaatje achter de dingen die je overkomen begrijpt, dan gebeurt niets voor niets, alles is zinvol, alles heeft zijn redenen. Gebeurtenissen en situaties worden uitdagingen of levenslessen en zorgen uiteindelijk voor dankbaarheid. Het verschil tussen goed en kwaad zal verdwijnen en dat geeft rust en vertrouwen, waardoor we ons leven in eigen hand kunnen nemen.

Omdat we op dit moment in een hele bijzondere overgangstijd leven, gaan we een periode tegemoet waarin er veel veranderingen kunnen gaan plaatsvinden. Aan de hand van de Tun-kalender van de Maya’s bespreekt Mies Kloos de bewust-zijnsevolutie die momenteel gaande is en gaat ze in op de invloed die dit heeft op ons lichaam en onze geest. Belangrijk is dat we beseffen dat er niets mis gaat, alles is precies zoals het moet zijn. Omdat ons lichaam analoog aan het Leven func-tioneert, kunnen we aan de hand van fysieke pro-cessen leren hoe het Leven werkt. Biologische natuurwetten uit de Germaanse Geneeskunde van Hamer maken je ervan bewust dat fysieke problemen zinvolle natuurlijke biologische pro-cessen zijn. Inzicht in kosmische scheppingswetten leren ons dat moeilijke situaties en schokkende gebeurtenissen eveneens zinvol zijn en uiteindelijk een groei in bewustzijn beogen. De bewustzijnsevolutie in het Aquariustijdperk vereist een totaal nieuwe denkwijze, een nieuwe wijze van in het leven staan. Door een diep inzicht in het functioneren van Alles wat Is, zijn we in staat om angsten voor een groot deel los te laten en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor onze gezondheid en ons leven. Mies Kloos zal op haar geheel eigen inspirerende wijze haar meest recente inzichten met ons gaan delen, want zoals ze zelf aangeeft: “Wat ik uitdraag evo-lueert net zo snel als ikzelf”.

Meer info: www.levensbewustzijn.nl.

Bekijk de flyer van deze lezing via deze link.

 

Door de coronamaatregelen kunnen we niet bij elkaar komen om deze lezing bij te wonen.

In plaats daarvan zal deze lezing via Zoom (webinar) plaatsvinden op dinsdag 12 januari 2021.

Een handleiding voor werken met Zoom kunt u lezen en downloaden via deze link.

U kunt voor deze lezing reserveren via deze link, dat kan uiterlijk nog op 11 januari 2021.

U krijgt dan een kalender op uw scherm en bij 12 januari staat de tijd: 19:30-22:00 uur.

Indien u de muis op die tijd zet, worden de cijfers rood en als u dan klikt, opent er een reserveringsformulier dat u kunt invullen.

Mocht dit niet lukken, stuurt u dan uw aanmelding per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarna kruist u het vakje aan bij: "Ik ben geen robot" en vervolgens klikt u op de blauwe knop "Ga verder naar betalen".

U komt dan op een pagina waar u kunt kiezen tussen "betalen via iDeal" en "betalen bij aankomst."

Als u voor "betalen bij aankomst" kiest, dient u zelf het bedrag van € 8,-- over te maken op IBAN-rekening NL08 TRIO 0254 4199 33 ten name van Stichting Innerlijk Besef te Beilen. Pas na ontvangst van uw betaling is uw reservering defintitief.

Nadat u uw reservering heeft verzonden, krijgt u een bevestigingsmail en op de dag voor de zoom-lezing een herinneringsmail.

Kort voordat de zoom-lezing begint, krijgt u een e-mail met de inlogcodes.

 

Wanneer: Dinsdag 12 januari 2012

Waar: Zoomlezing via internet

Hoe laat: 19:30 - 22:00 uur.

Kosten: € 8,-- per persoon;

 
Het is noodzakelijk om voor deze zoom-lezing te reserveren, dat kan via deze link, uiterlijk op 11 januari 2021.